Waarom een advertentie plaatsen als wij naar jouw auto op zoek zijn?

Je auto verkopen via gratis auto advertenties kan een spannend avontuur zijn, of een hels karwei.

Je auto gratis adverteren op advertentieplatforms is daarnaast bijna een mythe. Soms moet je betalen om de advertentie te plaatsen, soms enkel om de advertentie hogerop in de zoekresultaten te laten eindigen.

Daarnaast moet je wachten en hopen dat de juiste mensen op je advertentie afkomen. Óf je verkoopt je auto via Wijkopenautos.nl! Stop met zoeken naar auto advertenties, wij kopen maar al te graag jouw auto.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Het geheim van een goede auto advertentie

Kies je er toch voor om je tweedehands auto te verkopen via een auto advertentie, hou dan rekening met stevige concurrentie op advertentieplatformen. Niet alleen van andere particuliere autoverkopers, maar ook van professionele autodealers die hun eigen auto advertenties plaatsen en hier veel kosten voor (kunnen) maken. Zo wordt er advertentieruimte op een marktplaats gekocht als onderdeel van het marketing budget.

Het gratis adverteren van je auto is op sommige websites geen probleem, maar om je advertentie hogerop in de zoekresultaten te plaatsen, moet vaak alsnog betaald worden. Wordt het daarmee echt onmogelijk om je auto te verkopen via advertenties? Gelukkig niet. Wijkopenautos.nl geeft advies om je auto alsnog voor een goede prijs te verkopen!

Foto's

Zoals we allemaal weten kan een beeld meer dan 1000 woorden vertellen. Hetzelfde geldt voor de foto's van je autoverkoop advertenties. Let daarbij ook op dat iedere hoek van de auto op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Wees daarbij ook eerlijk met eventuele schades, je wilt niet dat mensen voor niets op komen dagen. Zorg bij foto's van het interieur ook voor een (aparte) foto waar de meters (snelheidsmeter, toerenteller) en het dashboard zichtbaar zijn, bij voorkeur met de motor aan zodat ook de lampjes branden.

Specificaties

Hoe mooi de auto er van binnen of van buiten ook uitziet, een auto zonder vermogen of met een APK die binnenkort verloopt, verkoopt nog steeds niet zo gemakkelijk. Vul de specificaties zo exact en gedetailleerd mogelijk in. Daarnaast laat je hier zien dat je een eerlijke verkoper bent en je auto serieus wilt verkopen, wat ook serieuze kopers aantrekt. De auto advertentie kun je later ook nog naar wens aanpassen, dus heb je niet direct alle gegevens bij de hand is dat geen probleem.

Advertentietekst

Dit is het onderdeel van de auto advertentie waar je twijfelende kopers over de streep kunt trekken met je schrijfkunsten. Wat voor veel mensen belangrijk is, is de reden voor verkoop. Adverteer je je auto vanwege gezinsuitbreiding, een leaseauto, of ga je simpelweg op zoek naar een nieuwe auto iedere drie jaar? Iedere auto heeft zowel voordelen als nadelen, focus daarom eerst op de pluspunten van de auto, maar vergeet ook de nadelen niet. Eerlijkheid duurt het langst, je wilt tenslotte niet 10 mensen over de vloer die uiteindelijk afhaken.

Laat je auto nu taxeren:

Auto gratis adverteren bij Wijkopenautos.nl

Maar het kan allemaal veel gemakkelijker. Je auto verkopen via advertenties is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt dan weliswaar alles onder controle zoals het overschrijven van de auto en voor hoeveel je je auto verkoopt, maar je bent ook veel langer bezig met de verkoop en je weet nooit wat voor types er op je Volkswagen Polo afkomen. Verkoop daarom je auto aan Wijkopenautos.nl. Dankzij onze gratis taxatietool ontvang je direct de dagwaarde van je auto, waarna je binnen 24 uur altijd langs kunt komen voor een professionele taxatie. Hier wordt de auto getaxeerd op professionele wijze. De taxatie wordt afgesloten met een bod op je auto, waarna je het RDW Vrijwaringsbewijs ook onmiddellijk ontvangt.

Laat je auto nu taxeren: